Menu

Poznaj

NASZE MENU

Skąd ten dym nad Molino?

Słynny zdun z bliskiej okolicy Piły zgodnie z wiedzą przekazaną z dziada i pradziada, stworzył piec i wędzarnię opalaną drewnem.
Dzięki swoim wyjątkowym walorom wędzarnia zamienia każde mięso w pyszny przysmak młynarza. Aromat dymu pochodzi ze skrzętnie wyselekcjonowanego drewna olchy wzbogaconej wieloma gatunkami drewna drzew owocowych.

Szef kuchni poleca!

Codziennie pracujemy na zaufanie i uznanie naszych gości, co uczy nas wyczuwać Państwa oczekiwania oraz tak konstruować menu, by z pomysłów szefa kuchni czerpać to, co najsmaczniejsze. Dzięki współpracy z lokalnymi dostawcami możemy urozmaicać kartę o sezonowe produkty okolicznych gospodarstw. Stworzyliśmy dla Państwa bogatą kartę drinków oraz win, które zostały wyselekcjonowane specjalnie do dań, które podajemy. Dodatkowo serwujemy zimne piwa prosto z beczki.

Grillowane na pieczywie

Pita zamiast burgera

Makarony – wyrób własny

Makarony - wyrób własny

Menu sezonowe

Menu Dnia

 

 

Coś na ząb

Coś na ząb

Pierogi

Pierogi

Sałatki

Sałatki

Zupy

Zupy

Zestawy na każdą kieszeń

Zestawy na każdą kieszeń

Dla dzieci

Dla dzieci

 

 

Dania główne

Dania główne

Dania z polskiej polędwicy

Dania z polskiej wołowiny

Dania z naszej wędzarni

Dania z polskiej polędwicy

Dodatki

Dodatki

Desery

Desery

Napoje

Napoje

Piwa

Piwa

Alkohole

Alkohole

O pełną kartę win dostępnych w lokalu zapytaj kelnera.

F