Skąd ten dym nad Molino?
Słynny zdun z bliskiej okolicy Piły zgodnie z wiedzą przekazaną z dziada i pradziada, stworzył piec i wędzarnię opalaną drewnem.
Dzięki swoim wyjątkowym walorom wędzarnia zamienia każde mięso w pyszny przysmak młynarza. Aromat dymu pochodzi ze skrzętnie wyselekcjonowanego drewna olchy wzbogaconej wieloma gatunkami drewna drzew owocowych.
Szef kuchni poleca!
Codziennie pracujemy na zaufanie i uznanie naszych gości, co uczy nas wyczuwać Państwa oczekiwania oraz tak konstruować menu, by z pomysłów szefa kuchni czerpać to, co najsmaczniejsze. Dzięki współpracy z lokalnymi dostawcami możemy urozmaicać kartę o sezonowe produkty okolicznych gospodarstw. Stworzyliśmy dla Państwa bogatą kartę drinków oraz win, które zostały wyselekcjonowane specjalnie do dań, które podajemy. Dodatkowo serwujemy zimne piwa prosto z beczki.